Zin om aan de slag te gaan?

We zoeken de opdracht die je op het lijf geschreven is


Solliciteren

Laten we de juiste opdrachten voor je vinden

Bij Xtra Via beslis jij voor welke opdrachten je je al dan niet kandidaat stelt en wanneer je werkt. Wil je graag als kelner werken op maandag en in de keuken op woensdagnamiddag. Dat kan! Kies de opdrachten die je liggen. Of stel je kandidaat voor de opdrachten die we je voorstellen.

Maak gebruik van de applicatie

Via deze applicatie krijg je een overzicht van de beschikbare opdrachten. Je ontvangt een melding zodra er een opdracht op een van jouw gekozen tijdstippen is. Handig, toch?

Via dit systeem laten we je net die opdrachten uitzoeken die je graag doet. Swipe naar rechts om je interesse aan ons te melden!

Geïnteresseerd? Bezorg ons je cv !


Meer weten? Bekijk de jobaanbiedingen

Keukenhulp, kelner, hostess, steward, administratieve hulp, …  

Ontdek de mogelijkheden  

Kom nu bij ons team!

Xtra Via is zoveel meer dan een manier om meer geld te verdienen of een appeltje voor de dorst te hebben. Het is dé kans om je competenties te ontwikkelen, jezelf en vele andere mensen te leren kennen. Bij ons kom je terecht in een jong en dynamisch bedrijf dat dichtbij jou staat.

We gaan informeel met elkaar om. We houden van vrijheid maar ook van stiptheid, respect, oprechtheid en ….  geregeld een kop koffie met een reep pure chocolade! 


Jij contacteert ons

Voeg zeker je cv toe

We ontmoeten elkaar

We spreken af bij 
ons op kantoor

We leiden je op

We bieden je opleidingen aan, zonder verplichting

Jij gaat aan de slag

Waar en wanneer
je maar wil

Studentenjobs

Je studeert nog en wil graag wat centen bijverdienen? We bieden je de kans te werken na je schooluren, in de weekend of in de schoolvakanties.

Flexi-jobs

Je werkt al 4/5 maar wil nog wat extra doen? Je kan je als flexi-jobber je vrije uren opvullen met leuke opdrachten. Je leeftijd maakt trouwens niet uit!

Zelfstandigen of freelancers

Heb je al werk in de horeca? We bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Deel uitmaken van ons team? Vul dit formulier in.

Als je dit leest, ben je nieuwsgierig naar de vele opleidingsmogelijkheden en opdrachten in de sector catering, evenementen en handling van het Xtra Via netwerk! Wil je ons ontmoeten? Dan heb je geluk, wij ook!

Séparez les adresses email par une virgule.

Grijp je kans om deel uit te maken van ons team!