Onze vacatures

[FR/NL/EN] Hostess & Steward

Wil jij met de glimlach gasten verwelkomen op een event?

Als hostess of steward ben jij het eerste contact dat de bezoeker heeft. En die eerste indruk is van belang. Jij heet de gast welkom en wijst hen de weg. Je beantwoordt hun vragen en luistert naar hun noden. Je taken variëren naargelang het bedrijf, de sector en het event. Maar jij bent in elk geval iemand met organisatietalent, een naturelle glimlach en gevoel voor communicatie.

Je bent een dynamisch en reactief persoon die het merk of het bedrijf in kwestie met verve vertegenwoordigt.

[FR/NL/EN] Barman & barvrouw

Ben je sociaal en kan je meerdere taken tegelijk uitvoeren? Ben je precies, positief en gepassioneerd door horeca? Dan is een job als barman of barvrouw iets voor jou.

Je neemt bestellingen op, bereid en serveert dranken voor klanten. En dat op een vriendelijke manier. Je weet ingrediënten uit te zoeken en te mixen tot de lekkerste drankjes, innovatief of klassiek, met of zonder alcohol. 

Je vult perfect de verwachtingen van de klant in. Je houdt alles ook netjes achter de bar en waar je werkt. Je gaat vlot en vrolijk om met klanten en zorgt ervoor dat ze een unieke, amusante tijd beleven in de bar.

[FR/NL/EN]
Vestiaireverantwoordelijke

Je staat paraat voor gasten bij hun aankomst en vertrek. En je blijft gedurende het hele event beschikbaar. Tijdens je shift, let je op de kledij, tassen, e.d. die gasten bij je achterlaten. Je luistert naar hun noden en geeft hen een antwoord op hun vragen of wijst ze de persoon aan die hen kan verder helpen.  

Je spreekt meerdere talen waaronder Nederlands, Frans en Engels.

Je bent een van de eerste mensen die gasten ontmoeten op een event. Het is dus uiterst belangrijk dat je een goede indruk nalaat. Weet jij vriendelijk en verwelkomend over te komen? Wacht dan niet langer. Bezorg ons je kandidatuur!
Ervaring is niet vereist voor deze opdracht.

[FR/NL/EN] Administratieve hulp

Voor sommige opdrachten hebben we georganiseerde, efficiënte en betrouwbare werkkrachten nodig.

Je precieze opdracht hangt af van het bedrijf of het event. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de ontvangst van gasten, de registratie van in- en uitcheckende mensen, het beantwoorden van de telefoon, het informeren van het cliënteel, het ordenen van dossiers of mails.

Je spreekt meerdere talen waaronder Nederlands, Frans en Engels. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en weet mensen vriendelijk te woord te staan.

Stuur ons nu je kandidatuur. Ervaring in dit type opdrachten komt van pas maar is niet vereist. Indien nodig leiden we je op voor je start.

[FR/NL/EN] Logistieke hulp

Achter elk groot event staat een team die de dromen van klanten verwezenlijkt!

Heb je een rijbewijs B en een eigen vervoermiddel? Top! Dan kan jij misschien wel goederen vervoeren met de bestelwagen van onze klant.
Sta je stevig op je benen? Vervoeg dan ons team om bijvoorbeeld flessen te etiketteren, events te decoreren, chocoladeboxen samen te stellen, te vullen en verpakken of muesli te maken voor ontbijten.

Voor dit type opdracht heb je geen ervaring nodig.

[FR/NL/EN] Kelner

Elk event steunt op jouw talent voor bediening!

[FR/NL/EN] Keukenhulp

Maak deel uit van onze keukenbrigade en toon je culinair talent!

[FR/NL/EN] Parking Boy 

Ons dreamteam telt inmiddels al meer dan 200 mensen!

Vervoeg ons team. Neem deel aan knappe opdrachten. En verdien wat bij!

Je postule