Ons team

Xtra Via is een jong team dat dicht bij zijn medewerkers staat en een dynamisch bedrijf. We gaan voor het familiegevoel. We houden van vrijheid, maar ook van stiptheid, respect, oprechtheid en geregeld een kop koffie met een reep pure chocolade!

We rekruteren geschikte medewerkers voor tal van functies: barman of -vrouw, vestiaireverantwoordelijke, administratieve hulp, logistieke hulp, hostess of steward, kelner, keukenhulp, parkingbegeleider, … Dankzij onze ervaring in de horeca- en eventsector beseffen we erg goed hoe belangrijk degelijk personeel is.

We stellen je voor

Charlotte : Happy HR & Recruitment 

Onze meest ervaren rekruut is simpelweg onmisbaar voor zowel de omkadering op het terrein als de vorming van onze teams. Maar waar ze vooral van geniet is het geregel en de rush in het hoogseizoen.

Ludo : Happy Business Developper 

Hij gaat er altijd 200 % voor. In het weekend staat hij gewoonlijk te kokerellen voor zijn familie en vrienden. Of hij jogt erop los om zijn hoofd helemaal leeg te maken voor jouw volgende project. Vertel hem wat je nodig hebt en hij maakt er werk van!

Enza : Happy Business Developper

Italië in het bloed, Enza brengt de zon naar de kantoren van Xtra Via. Zij neemt graag contact met u op om te kijken hoe wij u onze medewerkers kunnen voorstellen. Moeder – Business Woman en grote fan van puzzels, Enza zal je helpen je problemen op te lossen!

Alessandro : Happy HR & Recruitment 

Deze reizende natuurliefhebber verwelkomt met de glimlach nieuwe kandidaten. Besprekingen houdt hij graag met een ristretto of een pintje erbij. Wat hem motiveert? De kans die hij geeft aan medewerkers om zichzelf te ontwikkelen, om ervaring op te doen en er wat mee te verdienen. Solliciteer nu en leer hem kennen!

Marie-Anne: Happy HR & Recruitment 

De jongste van het team en verliefd op de eventwereld. Ze is gefascineerd in het ontdekken van nieuwe plekjes en design. Haar motto is vooral de studenten de kans te geven om nieuwe dingen te leren en hen te begeleiden in de events.

Ons dreamteam telt inmiddels al meer dan 200 mensen!  

Vervoeg ons team. Neem deel aan knappe opdrachten. En verdien wat bij!

Ik solliciteer