Ons team

Xtra Via is een jong team dat dicht bij zijn medewerkers staat en een dynamisch bedrijf. We gaan voor het familiegevoel. We houden van vrijheid, maar ook van stiptheid, respect, oprechtheid en geregeld een kop koffie met een reep pure chocolade!

We rekruteren geschikte medewerkers voor tal van functies: barman of -vrouw, vestiaireverantwoordelijke, administratieve hulp, logistieke hulp, hostess of steward, kelner, keukenhulp, parkingbegeleider, … Dankzij onze ervaring in de horeca- en eventsector beseffen we erg goed hoe belangrijk degelijk personeel is.

We stellen je voor

Charlotte : Happy HR & Recruitment 

Onze meest ervaren rekruut is simpelweg onmisbaar voor zowel de omkadering op het terrein als de vorming van onze teams. Maar waar ze vooral van geniet is het geregel en de rush in het hoogseizoen.

Ludo : Happy Business Developper 

Hij gaat er altijd 200 % voor. In het weekend staat hij gewoonlijk te kokerellen voor zijn familie en vrienden. Of hij jogt erop los om zijn hoofd helemaal leeg te maken voor jouw volgende project. Vertel hem wat je nodig hebt en hij maakt er werk van!

Vanessa: Happy Business Developper

Creatief, levensgenieter en gepassioneerd door de horecasector, hadden haar ouders op 14-jarige leeftijd geen andere keuze dan haar in te schrijven bij CERIA. Vanessa volgde zowel de keuken- als de eetkameropleiding en slaagde. 
Verkoop is haar tweede passie, de combinatie van de 2 stelt haar vandaag in staat om onmiddellijk uw behoeften te identificeren en te begrijpen om u een persoonlijke service aan te bieden.

Christophe: Happy HR & Recruitment

Christophe is opgegroeid in een restaurant en heeft een perfect begrip van de wereld van de horecasector. Hij is altijd vrolijk, goedlachs en gemotiveerd in elke situatie en is verantwoordelijk voor de werving, plaatsing en opleiding van studenten. Solliciteer nu en leer hem kennen!

Marie-Anne: Happy HR & Recruitment 

De jongste van het team en verliefd op de eventwereld. Ze is gefascineerd in het ontdekken van nieuwe plekjes en design. Haar motto is vooral de studenten de kans te geven om nieuwe dingen te leren en hen te begeleiden in de events.

Ons dreamteam telt inmiddels al meer dan 200 mensen!  

Vervoeg ons team. Neem deel aan knappe opdrachten. En verdien wat bij!

Je postule