"De link tussen jou en je succes"


Samenwerken

ik zoek een parelje


Solliciteren

ik wil aan het werk

Droomopdrachten. Dynamische teams. En dat op eenzelfde plek.

2148
Opdrachten
201
toppers
3608
opdrachturen 

Vind je niet makkelijk

dé juiste persoon

voor de opdracht?

We helpen je graag!
 

Onze parelje zijn :

  Dynamisch
 Meertalig
 Meteen inzetbaar

WIE ZIJN WIJ ?

Wij zijn een dynamisch bedrijf gelegen inhet hartje van België, gespecialiseerd in de hospitality en facility sector. Onze dagelijkse opdracht is om dienstverleners aan te bieden die het imago van uw bedrijfhet best kunnen weerspiegelen dankzij zorgvuldige selectie van de juiste profielen.

HET GEZICHTVAN UWBEDRIJF

Ons doel is om een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze partners om diensten op maataan te bieden en zo een unieke ervaring te creërendie bij het bedrijf past. Hoe slagen wij daar in? 

Dankzij de flexibiliteit, het aanpassingsvermogen en de aandacht voor details van elk zorgvuldig uitgekozen teamlid.

Afhankelijk van uw missie selecteren en trainen wij een meertalig en gemotiveerd "dream team", zodat zij ‘up&running’ zijn bij aankomst ter plaatse. Wij zorgen voor alle administratieve procedures, zodat u zich kunt concentreren op de hoofdzaken.

Wij ontmoeten en briefen elk teamlid vooraf persoonlijk, zodat zij de job inhoud helemaal afstemmen op uw wensenen op de cultuur van uw bedrijf.
Wij maken er een erezaak van om u DE juiste persoon voor HET juist project testuren.

MEET THE TEAM

Charlotte

Happy HR & Recruitment

Onze meest ervaren rekruut is simpelweg onmisbaar voor zowel de omkadering op het terrein als de vorming van onze teams. Maar waar ze vooral van geniet is het geregel en de rush in het hoogseizoen.

Misschien jij ?!Ludo

Happy Business developper

Hij gaat er altijd 200 % voor. In het weekend staat hij gewoonlijk te kokerellen voor zijn familie en vrienden. Of hij jogt erop los om zijn hoofd helemaal leeg te maken voor jouw volgende project.